dijous, 1 de novembre de 2012

PARET DE LA FORMIGUERA - VIA SAVINA WALL                    Avui, tot i que fa un dia molt tencat per la bruma, hem marxat cap a San Llorenç de Montgai, per fer l'escalada de Savina Wall. Ja arriban a l'alçada d' Oliana ha començat a obrir-se el día. Hem parat al hotel Muntanya d'Artesa de Segre  per fer un cafe ràpid i anar a San Lloreç.
                     Hem trobat una parella que anava a fer la Martineti. Ja a peu de via, ens hem donat amb un canto a les dents. Eran totes plenes menys la nostre, ufff !!! quina sort.

                     1- Llarg molt facil, m'he trobat un pas de IV solament, tota la tirada molt ben equipada, la reunió tambè impecable, per triar a on posarte, cosa que s'agraeix. 
 
                     2- Llarg, ahhh, "esto ya no es lo mismo" comença dreta la sortida IV. Em salto la segona reunió,  la cosa es và encabritant, segueixo per una placa dreta, però amb bones preses. Arribo a un sabinot, estudio la posibilitat de fer reunio, però hagues estat gaire bè com un niu de puputs. Segueixo la vertical de la placa.......tullons !!!! com apreta. Per fí arribo a dalt de la via. Molt bonic aquest tram. La Rosa surt també, i se la passa la segona tirada com si rès, aquestes dones.... les Puputs son de una
pasta " hors-série "


 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada